Язык

среда, 16 ноября 2016 г.

Знання англійської мови в нинішній час відіграє  все більш важливу роль у пристосуванні кожної людини до сучасних світових умов і дає просто величезні переваги майже у всіх сферах життя тим людям, які її вивчили як іноземну. Переоцінити значення англійської мови, без усякого сумніву, дуже складно. Мабуть тому,  2016 рік було оголошено роком англійської мови і Україні.
Гідним завершенням року англійської мови в нашій школі став відкритий виховний захід з англійської мови «The song is when the soul confesses», який підготували і провели вчителі англійської мови Бєляєва В.В. і Ніколаєва О.Ю. для учнів 5-9 класів в рамках районного семінару - практикуму вчителів англійської мови району.
В ході заходу учасники свята розповіли про свою любов до рідної України, заспівали відомі українські пісні англійською мовою, торкнулися історії створення пісень, а також показали свій достатньо високий рівень володіння англійською мовою.


Дякуємо всім учасникам свята за активну громадянську позицію!




2 комментария:

  1. Шановна Віта Володимирівна! Вітаю вас із тим, як достойно витримали цей іспит. Цікавий, неординарний сценарій, добре підготовлені діти, і не кожний зрозуміє , як не просто зібрати все і всіх для репетицій. Ви дійсно заслуговуєте на повагу, захоплююся Вашими талантами. Успіхів!

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить